Ett nytt kapitel.

Den 4/5 börjar jag på ett helt nytt kapitel vilket känns superspännande, roligt, läskigt, osäkert, säkert jaa allt på en och samma gång! Mycket som snurrar i huvudet. Det har varit och är fortfarande rätt så tufft att jobba heltid samtidigt som man startar upp ett helt nytt företag, springer på en massa möten vilket måste ske på arbetstid som man också måste jobba in sedan. Så har inte haft mycket tid eller energi till annat runt omkring, även om det är mycket roligt nu i början så längtar jag tills vi "bara" ska jobba...
 
Vår chef flyttade till Sthlm för 1,5år sedan och sedan dess har vi fått tagit ett större ansvar i salongen, med att hålla koll på beställningar,gått på vissa möten och styrt upp om någon varigt sjuk. Vi har fått provat på att vara egen fast på låtsas. Fördelen med det är att man har kännt att detta har blivit mer och mer självklart ju längre tiden gått och när vi då fick chansen kastad i händerna på oss kunde vi ju inte mer än att ta imot den. Vi tänkte, de kan ju inte mer än att gå åt pipsvängen!
 
Vi båda har fått starta eget bidrag i 6månader vilket är maxersättningstiden just nu, känns ju mycket bra! Eftersom vår chef tömmer lokalen på rubbet så är det ju en hel del att köpa in också både bra och dåligt med det. Men det känns ändå bra att ha garantier på allt och att det är nytt så det håller ett tag. 

Vecka 17-18 blir det renovering av salongen, då blir det två veckor full fart fram till invigningen!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kommer att bli ett rackarns bra kapitel! <3

2013-03-12 @ 07:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0