Acos debut i ringen!

Dagens utställning gick bra, Aco skötte sig för det mesta även om han var lite skällig i mellanåt men det var mycket nytt och han kunde slappna av. Han tyckte domaren var lite konstig som skulle vara och peta in i munnen och så kom han med en läskig mätpinne som man skulle ha över ryggen! Han sprang och ställde upp sig fint, fick helt okej kritik. Han fick ett första pris! Nästa utställning blir i Åsele i Mars, han har då just fyllt 9mån så då blir det officiellt i Juniorklass.
 
 

Nackdelen

I helgen tog jag mig äntligen tid till att rensa kaos garderoben,slängde 6par jeans ett gäng toppar, klänningar ja en hel hög med kläder endast för att de va helt förstörda av hårfärg och det värsta, blekningsfläckar. Är ju som bara och kasta,tråkigt! En stor nackdel med det jobb man har. Sedan borde man väl vara bättre på att använda förkläde men det är ju oftast inte när man står och penslar färg som det skvätter utan typiskt nog när man diskar bort eller råka stryka sig mot något. Farligt att rensa också man får sånt sug efter shopping, vill ha vår nuu! 

 

 


K.M education

De kommer så mycket roliga och spännande kurser till våren!
 

Vansinnesdag

Måndagarna framöver kommer att vara vansinnesmåndagar har jag insett nu. Klockan ringer strax efter 5 och sedan är det dags och vakna med ett grundfyspass på F&S 06.45. Sedan jobb 9-19. Komma hem, slänga i sig någe krubb för att sedan gå ut med hundarna. Tur man har kocken hemma en sån här dag! Det var som början på veckan de,tjo!

Syns int!

Idag kryper det i kroppen och i pysselfingrarna så det få ta och hända saker nu, saker som syns. I morse hade jag trappterapi som gick ut på att peta bort all maskeringstejp från trappen. 2,5h senare var allt borta. Men det syns ju inte så värst, tråkigt. Har nu kommit på att kvällsgörat få bli att tapetsera i rummet där tankarna till kaminen står, de måste väl synas!
 

RSS 2.0