Ta en kik!

Följ salongens förvandling på
 
www.konkretfrisorer.se

Sådärja!

Förra veckan var den sista på Stylisterna i fredags var jag arbetslös. En dag. Lagomt. Åkte till Ume å myste på hela dagen. Nu är vi i full gång med renoveringen. Vet inte riktigt om jag hänger med men ibland så kommer jag som på att allt det här är vårt. Galet! Vi har nu snart gjort bort underarbetet och målningen sedan blir de tapetsering! I dag blir de första dagen utan möten och rännande efter grejer så hoppas att vi hinner de vi tänkt. Allt sånt tar som smyglångtid. Men nu är vi igång!!


Få ihop det

Nu har vi beställt golvet vi valde ett från Alloc skulle va ett bra och hållbart golv som va lätt att lägga också med en färdig matta under så man behöver inga extra grejer. De säger att hår är bland det värsta man kan ha och att de blir som slippapper på golverna, så det kändes ju tråkigt om man köper ett billigare golv som ändå bara blir repigt och fult efter nått halvår som man då måste byta ut igen. Då har man nog tjänat in på att lägga ner en liten extra slant på ett bättre golv som skulle hålla betydligt längre.  
 
Tapeterna är också valda blev alldeles sjuk där inne av allt fint som har kommit! Man ville som ha allt! Å jag fick så mycke tankar i huvve till här hemma också men det får vänta tills det har lugnat ner sig lite. Sedan fixade vi även hem lite prover på färger som vi ska måla lite här och där. Känns som vi äntligen börjar få ihop allt och det kommer bli så fruktansvärt kul att få börja göra om till vårt eget snart! Jobbar nu endast 2 veckor till på Stylisterna.

Bra affärer!

Har nu vart på Ikea och inhandlat en hel del till salongen allt från köksgrejer till lite roligare inredningsprylar. Vi tog en sväng förbi Dollarstore i Kramfors och fyndade en del även där bla en massa saker till invigningen det är ju den också mitt upp i allt. På vägen hem åkte vi in i Älandsbro och långt in i skogen kollegans karls släkting skulle flytta från deras gigantiska hus har nog aldrig vart in i ett större hus! De hade utrensning och de som ville fick komma förbi och hämta de man ville ha annars skulle de bli soptippen nästa. Så vi passade på och oj så mycke fint vi hittade! En guldgruva med gamla saker, bra affärer de där!
 
 
 
 
 

Ledigheten

Påsken har vart fantastiskt skön! Har mestadels umgåtts med familj,släkt och vänner på någon sjö med strålande fint väder! I lördags så dammade vi av skidorna och åkte upp till Solberg för premiäråket, var tyvärr några år sedan vi åkte så det var riktigt kul! Stannade sedan där och myste på med sambons stora familj hela dagen lång. Helgen blev ju inte sämre av att ha två semesterdagar kvar så idag har jag passat på att grotta ner mig i en bok och blåst bort på skidorna med hundarna. Nu peppar jag för Ikea i morrn!
 
 

RSS 2.0