Ingen återvändo!

Det blev en del ändringar på träningarna via jobbet så jag och kollegan beslutade att köpa kort på Friskis&Svettis istället. Det bästa är att de har fler morgonträningar så vi kan träna innan jobbet och börja 9 så det funkar ju kalas! Så skönt att ha gjort bort det tills kvällen också. Vi har nu tränat första veckan och det känns vill jag lova! Har verkligen saknat träningen så är grymt taggad! 
 

Aco 7mån!

Den här lillen är inte så liten längre utan nu 7månader. Man märker att han är i någon sorts övergångsperiod och trotsperiod, det är så väldarns olika. Ena dagen är han lugnet själv och man märker inte av honom så mycket medans han vissa dagar får horn mellan öronen och gör alla bus man kan tänka sig, och inte tänka sig...Nästa helg blir det utställningspremiär i Gideå, vi startar i Valpklass så det blir perfekt träning för honom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den ful mattan.

För två stundar och ett tag sen så hittade jag en rätt så ful matta på loppis. Men av någon anlednig så fick den följa med hem.
 
 
Tänk ändå vad en ful matta kan göra!

Jaahallåja!

Här var det döfött! Men kan bero på en viss mottagning hemma som inte har existerat på sistone. Nu har vi fått provat på ett annat modem som skulle va så rackarns bra. Få se nu då. För att sammanfatta den sista tiden så har det varit galet mycket i höst och 2013 är mer än välkommet, ett år som kommer att bjuda på mycket och mer därtill!

RSS 2.0