JUBILEUM!

Imorgon Onsdagen den 28/2 har vi 2-års JUBILEUM på jobbet!
 
Läs mer om det här:
www.stylisterna.comLikheter?

Var så lycklig över att jag fick en "klipptid" i veckan, så nu är det kortare igen. SÅ skönt! Mina kära arbetskamrater sa att jag såg ut som "lilla prinsessan"  Konstigt,jag kände mig verkligen som henne också.


Sicken dag!

Sicken dag!
 Packade matsäcken, hoppade upp på skotern och grävde ner oss i en grop och grillade dagen lång.
Underbara sol!
Passar fint

Igår var jag på loppis och hittade en blå pinnstol för 50pix
 och 2 gamla burkar som passar fint på kökshyllan.


Fönsterbelysning

Vi behöver en hel del belysning till huset, fyndade dom här fönsterlamporna på Aracs rea i veckan. Den översta ska sättas i köksfönstret och den undre i badrummet är tanken.
Obra Kombo!

Har kommit på att vi kanske borde ha några möbler uppe i rummet också. Man vill lixom inte ha några möbler när det är nytapetserat.

Vi funderar på en mindre bäddsoffa, men det är både svårt och dyrt. Verkligen Obra kombo!
1) “Splitback” från Ilva. Pris ca 5499:-  2) Ikeas “Tylösand”. Pris: 5995:-  3) “Florence” från Järnforsen. Cirkapris 7580:-  4) “Sazza” från BoConcept, pris 8499:- 5)”Soak” från Bolia. Pris: 8999:-

Ikea-Hagalund 2995kr
Den här går på en tusing dyrare i alla mer praktiska färger. Stört.

 


2dagar=2veckor?

Vad är det för nödvändigt me å bli förkyld just efter att febern ha gett upp?! Har jobbar idag iaf, snorat ner alla kunder. Som tur var så började jag med min kortare dag till 15. Kändes som jag hade vart borta i 2v och inte 2dagar när jag kom på jobbet i morse. Missade möten och genomgångar så ligger man genast efter i allt.

Men men, inte hela världen. Man ska int klaga!


Semmeldagen

Är hemma och vilar mig frisk idag med, sekt. Semmeldagen är det allt också, min sambo påminnde mig just om att de går ju fettisdag här. Konstigt värre tycker jag som är van att man går på påsk och inte på fettisdag, trodde faktiskt han drev med mig första året vi bodde i Fanbyn. Men en hög med barn kom det allt, så fel man kunde ha!Bild lånad från google.se


  


En bra helg som slutade värdelöst

Har som vart fullt upp, men vet egentligen inte vad jag ha gjort. Dagarna, veckan,helgen bara försvann. Har iaf varit en trevlig helg med 3-års kalas, grillning på sjön,mello med tacobuffe och besök från våra nära och kära hela Söndagen. 

I lördags så vaknade jag med sån värk i kroppen, tänkte nu åker jag också dit som många andra. I Söndagskväll kom febern och jag är hemma idag. Sååå värdelöst! Men kanske inte så konstigt med några veckor med förkylda kunder. Förra veckan var nog värst, tror jag kunde räka på min ena hand de som inte var sjuka på något sätt. Dagisfröknar som stank magsjukespya,barn som nös en rakt upp i ansiktet och i övrigt hostiga och snörvlande folk.


Finfin Söndag

När jag tittade ut i morse så sköt jag alla renoveringstankar åt sidan och gick ut och njöt av solen i vindskyddet ist. Sen blev inte dan sämre av att en fin vän kom förbi, vi beskådade busiga hundar och åt semlor. Sedan blev det en promenad på sjön och så avslutade vi me lite hundträning. Underbara dag!

Tråkgörat

Finns det någe mer oinspirerande och tråkigare än att måla lister!? Fram och tillbaka, jaha då målar vi 2varv till då...!


Temlor

I morse kom jag på att jag borde baka egna semlor, sakt och gjort. Är ju inte jätteförtjust i just semlor egentligen, men det funkar om de inte är allt för stora och inte allt för mycke av allt. Sedan blev de lite extra goda när jag fikade ute i vindskyddet.
Mandelmassan gjorde jag också.
 Skålla 2dl mandel, kör 5min i matberedaren med 2dl socker. Blanda sedan ut den med 2msk mjölk. Amos spanade mest på skoteråkarna.
Ser ut som han drömmer om att "EN dag då ska jag kunna springa ikapp med dom där" Kan ju säga att han brukar öva på de ganska ofta iaf...
Stryk!

Klädde om min otroligt fula strykbräda, vet inte riktigt vad den föreställer för någe. Nån dö blomkvist kanske? Hur som helst så hittade jag ett tyg som jag köpt på Ikea i gömmorna. Perfekt! Nu kan man inbilla sig att det blir lite roligare att stryka. 

Effektiva dagar

Effektiva dagar måste ju vara bland de bästa, när man känner att det kryper i benen på kvällen av morgonens träning, när skallen känns lite lagomt tungt efter en dag full med kunder. Blir ju som mest 10-12 möten på en och samma dag. När man har färg/tapetklister på fingrarna av kvällens projekt. Då, kan man gå och lägga sig nöjd.

 Tror man är allt för dålig på att njuta av vardagen, det är ju trots allt mest vardagar på veckan.


Färgkurs

Idag har vi haft färgkurs på salongen tillsammans med en annan salong i stan. Det kommer då upp en duktig flicka på färg från Wella, en färgtekniker. Vi är verkligen nöjda med dagen och vi har fått me oss såå mycket tips och inspiration till våren, härligt! 

2012 är det raka luggar, mycket violett, men även färger som går lite mer toniton som gäller.

 


En sån dag

Idag har jag också hunnit bakat, har verkligen längtat efter en sån här dag. Ni vet när man har huset för sig själv, donar och pysslar på i sin egen lilla värd, samlar energi. Underbart skönt ibland.

Det blev Äppelgrottor, Cookies med honung och pistage och små choklad biskvier.

 


Husfrun

I morse drog jag fram Husqvarnan och gav gardinerna en omgång, så snart är dom på plats!


Djupa meningar

En tänkande tanke.

"Ju mer du fokuserar på tiden-det förflutna och framtiden-desto mer missar du nuet,det dyrbaraste vi har. Varför är nuet det dyrbaraste vi har? Först och främst för att det är det enda vi har. Det är allt som finns. Det oändliga nuet är det utrymme där hela livet öppnar sig,den enda faktorn som aldrig förändras. Livet är nu. Det har aldrig funnits någon tid då livet inte var nu,det kommer aldrig att bli så heller."


Ur boken "Lev livet fullt ut i praktiken"


Kallgrader

Då var det fredag, skönt me helg. Är helt slut efter en vecka med full fart på jobbet, tapetsering och träning.
 -32 ute nu, så vi vet vad vi gör ikväll-eldar!

 


RSS 2.0