Tänt var de här!

I helgen fick vi äntligen igång kaminen! Så det har eldats en hel massa sedan dess! Vem bryr sig om plusgrader?!


Färgkurs Wella

Igår hade vi färgkurs med Wella vi jobbade mycket med deras nya färg Illumina. Vi tar då in frivilliga modeller som vi självklart gör snygga men vi gör bara färger,blandningar och nya tekniker som vi vill lära oss mer om. Kul dag! Här kommer för och efter bilder på några av modellerna.


Stockholmshelgen!

I fredags satte jag mig på bussen till Sthlm för att hälsa på min barndomskompis som har flyttat dit. Är mycket nöjd över att jag lyckades hitta rätt pendeltåg i folkvimlet utan några större problem. Fantastiskt bra lokalsinne som man har...Vi har ätit,surrat,fikat,surrat,druckit vine,pratat skit,shoppat,surrat,dansat till fötterna fick sig ett par rejäla vattenblåsor,träffat folk,surrat,försökt få upp en vinflaska med våld,gosat med hund och häst och skrattat till magmusklerna värkte! Jaa det har varit en mycket rolig helg med andra ord! Som tur är så flög jag hem på Söndan efter 4h sömn men eftersom det var några timmar kvar tills tåget skulle gå till stan så hann jag även säga hej till syster en sväng. Även om den här helgen har gått sjukt snabbt så känns det som jag har hunnit med en hel del.


Färgklick!

Har beställt tapeten till de lilla rummet som vi gjorde i somras där de bl.a. blir våra garderober. De kommer att skruvas upp garderobsinredning på tapeten så tog en som syntes! Den ska föreställa gammalt plank fast med en färgklick!


Sköna dagar

Det har varit en ganska skön sjukskrivning man kan ju ta vara på tiden och dagarna när man vet att de bara är för en kort period. Har fått vila upp mig lite extra,gått härligt långa promenader med Amos och haft extra tid att lägga på Aco. De soliga dagarna har jag mest suttit i vindskyddet och druckit starkt kaffe! Meen jag har faktiskt inte bara latat mig,vi fick hjälp med att sätta fast trappen härom veckan och då blev det ju en massa målning för min del. Har sista varvet och trappstegen kvar nu!


Någon gång ska väl va den första?

Kom hem igår och fick oss en trevlig överraskning över att plåtgubben hade vart här och plåtat in skorstensröret inne på kaminen. Blev faktiskt mycket bättre än vad vi tänkt oss! Förutom plåten som sitter uppe i taket som var kapad super snett och vint. Vi tar ner den och ska kolla om man kan göra den något rakare, sätter tillbaka den halft dumt nog. Ser sedan att själva röret är lite snett också så jag håller medans karln skruvar, sedan får plåten uppe i taket för sig och ramla ner och landa på mitt vänstra pekfinger! Känner att det tar stopp mot benet och fy tusiken vad man blöder om fingrarna! Blodbad, inga stripes, karln hämtar hundförbandslådan och får stopp på blödningen. Såklart är jacket precis över leden och det slutar på akuten med tre stygn, mina första stygn faktiskt. Inne på akuten frågar doktorn om jag själv jobbar inom sjukvården eftersom de tyckte att det såg så proffsigt och lyxit ut med tejpen jag hade. Haha det kanske är karln som borde svida om till doktor istället?! Är nu iallafall sjukskriven tills det har läkt. Dåligt! Känns onödigt att vara hemma när man känner sig så pigg i övrigt men de blir ju lite svårt att klippa utan pekfinger.

RSS 2.0