Helgen

Fin helg har de vart! Systermys på lördag med smyg höstshopping. Kvällen spenderades med fint sällskap och en tänkt chokladkaka men som blev omdöpt till kladdkakefondant...Fick på Söndan lite dåligt samvete över mina stackars halvdöa jordgubbsplantor som skulle vart nergrävda för länge sedan. Så grävde färdigt en del av landet så hoppas att de kan förlåta mig och överleva till nästa sommar! Vi har även gjort inbrott i vår egen bil i spöregn och svurit oss svarta på tungan över vår idiotiska klantighet! Tur kvällen avslutades med en hyrfilm vet inte när vi såg en film senast.


Nån ordning igen?!

Då var man igång på jobbet igen känns faktiskt rätt skönt så de bli nån ordning på en igen! Nästa vecka sätter morgonträningen igång som jag längtar efter träningsverken igen! Annars torkar vi mest valppink och räddar kattstackarna för de lilla monstret. Här måste nog brors yngsta leonberger också räddas?


Sista semesterdan!

Sista dagen på semestern idag,tur man fick se solen iallafall! Känns både bra och gruvsamt att börja jobba igen. De har varigt en intensiv men rolig semester,mycke har hänt i huset i sommar. Har försökt tagit det lite lugnt därimellan också även om det är svårt när de finns tusen saker att göra.


Lindornas Aco

Nu är våran lille Aco hämtad! Länge sedan man fick snusa på valppälsen är ju så myys!


Inflyttad!

Nu har vi så gott som flyttat in i huset igen,fy tusan så skönt de känns! Även om det är en del pyssel kvar så är det mesta nu gjort. Vi har även byggt hundgård som vi hoppas bli klar med i veckan. Full rulle som vanligt,tur man har en semestervecka kvar.


RSS 2.0