Kevin Murphy

Idag har vi haft Kevin Murphy styling utbildning. Man går igenom alla produkter och så visas två olika stylingar på två modeller. Den första är med smarta klipps som man enkelt och snabbt får fantastiska vågor med. Som man sedan kan låta vara som dom är eller strula till efter önskad frisyr. Den andra syr man i håret ihop en uppsättning med en tjock nål och tråd. Verkligen en hållbar frilla och en kul teknik att jobba med! De är och kommer mycket stylingar som börjar med en rak form som sedan övergår i vågor eller lockar och som sedan avslutas med raka toppar. Schnöggt!


Tänk trevligt!

Alltså hallå garderobsinredning?! Drykt,tråkigt,dyrt,nödvändigt och faktiskt inte de enklaste att få ihop alla mått,lådor och skenor! Känns otroligt oinspirerade just nu! Meen om jag tänker att jag får välja och sätta upp en trevlig tapet bakom så kanske kanske de känns lättare?!


Från törpinne till blommande körsbärsträd?

Min trädgårdsmästare å mor har beställt två mini körsbärsträd som nu äntligen har kommit! De ska bli 1,5-2m höga bara. Lagomt. Eftersom de börjar bli ont om tid för plantering så åkte dom i backen fort som tusan. Få se nu då om de stackars törpinnarna får för sig å överleva eller inte!


Det blir alltid som man tänkt sig...

Veckan fortsätter med en föreläsning ikväll på folkan med Olof Röhlander. ''Det blir alltid som man tänkt sig'' heter den. Det är vi Cesam frisörer som håller i trådarna. Få se om man dansar på positiva moln i morrn nurå!


Kursen

Kursen igår var givande,blir spännande att få komma hem och prova de nya färgerna! På dagen var Björn Axén klart bäst,inspiration på hög nivå! Kvällens visning var ju sjukt bra den också,bästa på länge som de haft!


Stora staden!

I kväll blir det packning för i morrn kliver jag upp före tuppen och beger mig till stora huvudstaden. Wella har kommit med en ny färg och detta ska de nu visa på Clarion sign där vi också ska bo. På kvällen har storfräsarna en stor inspirerande visning,trerättersmiddag och underhållning! Ska bli såå kul!


Helgen som vart

I helgen var en sån där helg som jag bara hade bestämt mig för å ta tag i saker igen som vi inte har haft tid med eller hittat på egna anledningar för att kunna skjuta upp. Städade hela garaget och förrådet,de eldades en hel del! Min käre sambo snickrade vidare på innehundburet och vi fortsatte med de lilla rummet där tanken ska stå. Gillar när de händer saker! Vi hann även umgås med fint folk och gå på höstmarknad i Gensjö.


Pepp igen!

Vi har nu äntligen bestämt oss för en kamin,beställt den och den har nu anlänt för några veckor sedan,även tanken har vi nu fått in. Så nu har vi börjat ta tag i de lilla rummet vi gjorde i somras,har spacklat,slipat och ska nu sätta väv bakom den som sedan ska målas. Sedan klurar vi fortfarande på ett garderobssystem som kan funka,det är ju inte så stora ytor så de gäller att planera väl så de inte blir kaos på en gång! Känner mig äntligen pepp igen på nya tag!


Lillevilde!

Lille vilden har blivit 15v. nu. Han har börjat vara själv i buret på dagarna vilket vi tror går bra,svårt å veta. Han sover nu även själv nere på nätterna med Amos,har velat vänta tills han är rumsren nattetid så de känns mycket skönt å få flytta upp igen å få sova i sin egen säng! Han fattar ibland vad rumsren är och går fint till dörren men man glömmer ju så lätt! Annars är det full fart eller komaläge som gäller.


RSS 2.0