Sh`bam!

Förra veckan hade vi vårt sista träningspass med jobbet,vi fick prova på Sh`bam! Det är ett dansinspirerat pass med lite enklare steg och rörelser. Tänk dig krogen kvart i 2, fast en Tisdag kvart över 7! Jaa det gäller ju att kunna släppa loss och skrattmusklerna fick sig en rejäl omgång också!

 

 

 

 

(bild lånad från google.se)

Hundträning

Passade på att träna fågel med Amos när husse kom hem med en kaja. Svartfågel är ju inte de godaste men det gick förvånansvärt bra. Lite äcklig va den allt vilket resulterade i ofta dåligt grepp. Men efter några ggr fick han bättre grepp och kom fint in och lämnade i hand. Var sjukt länge sedan vi tränade fågel så de behövdes verkligen en omgång!


Helgen

40-års kalas,promenad i blåst och snö,miss på lördagsfrukosten men som blev nog så bra ändå,bjuden på god middag,takmålning,hämtning av ett efterlängtat paket,bull och brödbak. Fin helg.


Dåligt!

De e så dåligt å baka kaka på jobbet! Min plan brukar vara att tänka att den e tör å inte alls lika saftig,nygräddad och god som den ser ut å vara...


Takmålning!

Vi har börjat måla taket nere nu,efter några timmars målning,nackspärr, ömmande ryggar och armar så är första grundvarvet i ena rummet klart...Så nu är de bara två varv kvar å resten av nedervåningen. Härligt!


En lördag i Umeå

I lördags så åkte jag på en tur till Ume med flickorna på jobbet,fantastisk mysig dag hade vi! Vi strosade runt, shoppade lite för mycket,käkade god lunch på favoritstället Rost,fikade och surrade på. De bästa är att vi har köpt lotter och sedan sparat lika mycket i en burk sen i höstas så vi fick allt betalt under dagen! Tack för en fin dag tjejer!


Vårkväll

Det är så dumt å tänka att det snart blir varmare,snart blir ljusare,snart blir de sommar snart kan man börja njuta. När de är så rackarns fint,just nu.


Kryddat!

Hade fått ett bra tips av en kär vän att Granngården hade fina kryddväxter,tyvärr var jag lite sent ute så de hade inte de vanligaste sorterna kvar. Men nu fyndade jag dom för en guldpeng styck! Så nu gäller de bara att lyckas hålla dom i liv tills de är dags att plantera ut. Att de alltid ska vara en hake...


Lediga dag!

Måndagen blev verkligen en bonus dag, vi målade klart taket uppe så nu är övervåningen i princip färdig! Känns skönt å haft tid å komma i kapp lite hemma också. Sedan blev de lunch i vårt nya kök (vindskyddet) å hundträning.


Påskafton

På lördagen kom det hit en hög med vänner å bekanta,barn å nära å kära. Det blev en hel del grillning,fiske å surr. På kvällskvisten åt vi oss ännu mera mätta på påskbuffe. Sedan blev de puben på byn,tack för en fin dag!


Fredagskvällen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2516640/images/2012/pic_197741945.jpg" class="image">


Påsk å helg!

Förbaskat va skönt de ska bli me långhelg,känns som välbehövligt. Ha målat klart takåsen uppe, satt upp tavlor å donat på idag. På eftermiddagen kastade vi in murikan i bilen och begav oss till en sjö å käkade middag med fint folk. Vi satt ute å eldade till 9 på kvällen,precis som livet ska va den här tiden!


Hejda mig!

I veckan svängde ja ihop yoghurt baguetter till påskmiddan, två sorters muffins å när ja ändå va igång så blev de filmjölkslimpa också. Varför kan man inte hejda sig? Tog som hela kvällen då, såklart!


Pyssel till påsk

För att få njuta av påsken så mycket som möjligt så tycker jag man kan tjuvbörja pyssla och ställa fram lite påsk här å där redan nu.


Färdig!

Nu är disken färdig! Målade två varv med en lasyrfärg,så de skiner igenom lite av ådringen. Blev som bra!


RSS 2.0