Vettetusan!

Var hurtig igår och tog mig en springtur,var ju tvungen och inviga mina nya springafortskor. Fort vettetusan om dom gick men sköna va dom iallafall.


Premiär

Ikväll blev det premiärtur med gräsklipparn, var minst två veckor försent. Har även kämpat med att plantera en pion,synd att det tar sån tid innan den blommar bara...

Myshelgen.

Helgen har vart kanon! Hotellnatt,bastning,mysmiddag på Invito,cassino,span och fynd på en massa affärer. Var duktig och tog bara hem frön och dessa fina små lyktor från Plantagen,livsfarlig äffär de där!
Här ska sås!
Sundsvall

Idag är vi i Sundsvall och bor på hotell,inte så tokigt! En gång köpte vi en diskmaskin å vips så hade vi en gratis natt på ett valfritt hotell eller herrgård i Sverige,måste man ju utnyttja! Nu blir det bastning å sedan middag på Invito.


Amos

Finaste,gladaste,jobbigaste,roligaste,drygaste,lättlärdaste,omöjligaste,underbaraste gubben!


Mängda skönt!

Tog tag i fönsterna i veckan som jag har gruvat mig länge för, å det var ju på tiden. Måste fasen va kriminellt å ha så skitiga fönster! Men nu är det gjort! Vi blev även färdiga med taken i hallen/köksdelen igår,känns ju mängda skönt! Så nu är det inte allt kvar på takmålningen heller.


En Lördag i Maj

Idag har jag mestadels ägnat mig åt att fylla kakburkarna igen. Mitt i bakningen så fick jag mig en paus och åkte en väng på loppis. Kom då hem med en liten söt pall,ett liknande tidningställ som jag tänker ha blomster i och så fann jag en finfin kista.Lite puts på denna där så!


Nog så.

Idag är jag segare än kola i både huvve och kropp, vet inte vad det kan bero på?! Konstigt...
Har lyckats åstadkomma en sak idag iaf, måla första varvet på taket i hallen och köksdelen.
Det får vara nog så.


Vårfesten!

I går hade vi vårfest med jobbet tillsammans med en annan salong i stan. Vi hade fått en lapp innan om små saker vi behövde med oss, att vi skulle klä oss i vitt,de stod även några tänkvärda ord och så någe på Finska. Ja detta kunde ju bli och sluta hur som, vilket de också gjorde!

Direkt efter jobbet samlades vi inne i stan och där blev vi indelade i olika lag, vi skulle hinna förbi så många frisörsalonger som möjligt och försöka få med oss bevis därifrån. Vi hade 25min på oss och sedan skulle vi samlas nere i hamn. Vi lyckades hinna med 12st!


Sjukt mycket gratis kan man få, allt från rakapparater,produkter och strandsett.

Nere i hamn gick vi ombord på en båt som har öppning om 2veckor, där redovisade vi vinsten och bastade.

Sedan hoppade vi på en annan lyxig båt och åkte runt medans de serverades en fantastisk 3-rätters middag och mera galna tävligar väntade!

Tänkte bara meddela att vårt lag vann! Ett fint presentkort, inte illa!

Sedan dansades det hela natten lång, vilken sjuk och super rolig kväll!


Tillbaka till verkligheten

Då var man tillbaka till verkligheten igen, har haft en heeelt fantastisk vecka! Som vanligt går den alldeles för fort, men jag känner mig mer än nöjd! Underbart väder,varmt som tusan,god mat och dryck, trevligt sällskap och mycket galet därtill! Kan man begära mer!? 

Är som nöjd då! 
 


NU DRAR JAG!

För en vecka framöver så tänker jag ligga raklång på en strand med solen i ögonen och gräva ner mig i en bok! Å ni som tror att vi bara ska lata oss, har heeelt rätt!
Nu tar jag en välbehövlig semester, flyger nämligen till Turkiet idag!!Möhippa!

I går var det Möhippa för hela slanten,trevligt sällskap roliga överraskningar och fantastisk god mat! En klasskompis från gymnasiet ska gifta sig, så det ska bli roligt att få gå på bröllop i sommar också! Läskigt när folk börjar gifta sig helt plötsligt, vi som nyss satt och kämpade med matteprovet...


Full rulle!

Ibland vet man som inte vars dagarna och veckorna tar vägen,konstigt de där. Men antar att det är likt för alla i perioder. Men det är ju oftast på sånna veckor som det händer en hel del grejer på också. Vi är nu färdiga med takmålningen i vardagsrummet,skönt som tusan! Så nu är det "bara" hallen och köksdelen kvar...Det tråkiga är att det tar sån tid innan man kan börja måla,det ska täckas och tömmas å ha sig,dåligt!

Det bästa just nu är att isen är borta, då e de vår. Nästan sommar faktiskt!
RSS 2.0