Attgöralistan

Den här veckan har vi betat av ännu en "att göra lista" så snart kan vi skriva en ny lika lång...Det bästa jag vet är när det händer saker! Vi har beställt det mesta av inventarierna, allt från schamponeringar,färg,saxar,klippmaskiner,climazoner till kammar och permanentrullar. Tur man vet vad man vill ha och inte. Vi är nöjda över rabatterna vi lyckats deala till oss, något man har lärt sig på vägen hittills är att aldrig ta första budet och att det lönar sig att inte nöja sig i första taget!
 
Vi har även gjort klart med banken, beställt babsen,blivit medlemmar i frisörföretagarna,skickat in en massa överlåtelsepapper och suttit i telefonkö hos Skatteverket halva veckan.
 
Vi har sån tur att vi kommer att anlita samma revisor som vår chef har haft, hon är redan insatt i företaget och det bästa av allt är att även hon blivit egen. Hon hjälper oss med allt möjligt och omöjligt.
 
I morgonbitti väntar ett möte sedan blir det en heldag runt stan och beställa golv,tapeter,färg och en massa annat som kommer att behövas till renoveringen. Å kul ska det bli!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0