Till salu

I går så var vi på husvisning i Västergensjö, alltid roligt med hustittar så vi passade på. Verkligen ett hus man skulle kunna tänka sig att bo i, det är ganska mycket att göra på det som väggar, golv och tak även köket skulle fått sig en renovering. Men samtidigt sånt som man kanske hur som helst vill välja själv? Vet inte om det är någon som lagt något bud än men det lär vi väl få höra senare om int annat. Ska iaf kolla upp det och fundera vidare på saken, man ska väl vara petig och lite skeptisk också till husköp. Det handlar ju om en hel del pengar och man vill ju att varenda kvadratmeter ska kännas värd att betala för...tur man bor bra som man gör och inte behöver ha nån panik till något köp. Men tänk om man missar den här chansen eller det kanske kommer ut något bättre om ett tag och missar den ist? Åh, man ska nog inte tänka för mycket...så får det nog bli.

 





Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh, det är så jobbigt när man börjar tänka... tänk om det kommer ut något ännu bättre om två månader, och dessutom billigare? Eller tänk om det inte kommer nått och då har vi missat... blä. Vi bestämde samma dag, men det var ju betydligt mindre pengar här.



Ni har säkert kollen redan, men bestämt er innan ni lägger bud hur högt ni är villig att gå, så ni inte blir lurade att hänga med i budgivningen, det är ju bara 10 tusen till liksom... till slut är det 100 tusen mer än man tänkt i värsta fall. Så får ni ju räkna in alla större arbeten i summan, tex badrum och kök om det måste göras.

2011-02-22 @ 10:07:32
URL: http://www.pernilla.jonsson.bz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0